Smeg melkopschuimer  licht groen
Omschrijving

De oogverblindende Smeg melkopschuimer is door zijn jaren ’50 design een aanwinst voor in jouw keuken. De melkopschuimer klopt de melk op middels een magnetische klopspiraal die op de bodem van de melkbeker ligt. De melkopschuimer is gemaakt van duurzaam RVS en heeft een ruime inhoud van 600 ml.

De Smeg Melkopschuimer is niet alleen stijlvol, maar ook uiterst snel en zeer geruisloos. Verder heeft de opschuimer 7 verschillende standen. Je kunt onder andere kiezen voor het opwarmen van melk of chocolademelk, warm opschuimen met veel of weinig schuim en koud opschuimen met veel of weinig schuim. Daarnaast is het ook mogelijk om handmatig op te schuimen. De melkopschuimer wordt geleverd met twee speciale opzetstukjes; de ene is voor het opwarmen en de ander is ook voor het opschuimen.

De dop van de melkopschuimer is gemaakt van transparant Tritan™ kunststof en in de dop zit een handige maatbeker. Verder is de kan vaatwasmachinebestendig en de opschuimer is voorzien van een handige ruimte om het snoer op te bergen.

Smeg melkopschuimer licht groen

melkopschuimer licht groen

€ 199,00
Smeg melkopschuimer licht groen is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.