Smeg koffiebonen maler  zwart
Omschrijving

Dankzij het retro design van De Smeg Bonen maler waan jij je even helemaal terug in de jaren '50. Daarnaast geniet je door het vers malen van de koffiebonen van een optimale smaaksensatie. Onmisbaar van de liefhebber van goede koffie én design producten!

De bonen  maler is gemaakt van hoogwaardig gegoten aluminium en is hierdoor extreem duurzaam. Dankzij het roestvrijstalen kegelmaalwerk maal je razendsnel (450 rotaties per minuut) koffiebonen in maar liefst 30 verschillende maal standen; van zeer grof tot uiterst fijn. Daarnaast is het maalwerk zeer eenvoudig te demonteren.

Een speciaal opzetstuk maakt het mogelijk om koffie zowel direct in de filterhouder (51mm) als in een opvangbak te malen. De riante Tritan™ (BPA-vrij) kunststoffen opvangbak is luchtdicht en is voorzien van een UV-werende laag om de koffie zo lang mogelijk vers te houden. Het ruime bonenreservoir, met een inhoud van 350 gram, is tevens gemaakt van het hoogwaardige Tritan™ Kunststof. Verder kan je het bonenreservoir gemakkelijk afsluiten en loskoppelen van de bonen maler. Dat is wel zo handig!

De bonen maler is voorzien van verschillende maalprogramma's voor het malen in de filterdrager en in de opvangbak. Voor de filterdrager kan voor 1 en 2 kops filters en handmatig een programma worden gekozen. Voor de opvangbak kan je kiezen voor hoeveel koppen de bonen maler maalt.

Reinig de behuizing van de bonen maler met een vochtige doek. Verwijder de koffieresten makkelijk met een droge kwast en spoel de bonentrechter en de koffie opvangbak goed af met warm water en afwasmiddel. Droog alle onderdelen na het reinigen goed af.

Smeg koffiebonen maler zwart

koffiebonen maler zwart

€ 269,00
Smeg koffiebonen maler zwart is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.