Smeg keukenmachine Cremé
Omschrijving

Deze keukenmachine is vervaardigd uit kunststof en roestvrij staal en is ideaal voor kneden, mixen en kloppen. Daarnaast is dit model een echte eyecatcher in de keuken. Met 10 verschillende snelheden moet je met elke stap uit een recept uit de voeten kunnen. De machine is robuust en blijft stevig op het aanrecht staan en zal tot een minimum vibreren. De roestvrijstalen mengkom heeft een inhoud van 4,8 liter en een ergonomisch handvat. Smeg heeft daarnaast een breed assortiment in opzetstukken, zodat de keukenmachine voor nog veel meer recepten geschikt wordt. 

De Keukenmachine Crème is een mixer die wordt geleverd met 3 opzetstukken. Je kunt de machine instellen op 10 verschillende snelheden, waardoor je zelf kunt bepalen of je een luchtig of stevig beslag wilt maken en zo dus zelf controle krijgt over de bereiding. 

De mixer is voorzien van een anti spatdeksel, deze zorgt er samen met de langzame start voor dat eventuele spetters op het keukenblad voorkomen worden. Dit scheelt erg veel schoonmaakwerk na afloop van het gebruiken van de machine.

Specificaties SMEG Keukenmachine

Stroom: 220-240 V
Frequentie: 50 Hz
Vermogen: 800 W
Hoogte: 375 mm mixerhoofd omlaag & 490 mm mixerhoofd omhoog
Meegeleverde Accessoires SMEG Keukenmachine

Ballongarde
Klopper
Anti spatdeksel
Deeghaak
Handleiding SMEG Keukenmachine


Smeg keukenmachine Cremé

keukenmachine cremé

€ 499,00
Smeg keukenmachine Cremé is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.