SMEG handmixer mint groen
Omschrijving

Het onmiskenbaar design van apparaten en technologie uit de jaren ‘50 komen samen in de nieuwkomer bij Smeg: de HMF01 handmixer. Dit product is ontworpen door Matteo Bazzicalupo en Raffaella Mangiarotti (Deepdesign), en combineert stijl en veelzijdigheid, wat het ideaal maakt voor degenen die graag hun verbeelding in de keuken de vrije loop willen geven.

VERLICHT LED-DISPLAY

Het bedieningspaneel is uitgevoerd met een verlicht led-display met weergave van gebruikstijd en snelheid: een perfecte gebruikersvriendelijke interface die verdwijnt zodra het product wordt uitgeschakeld, waarna alleen nog het elegante chroom van het handvat te zien is.

Twee functieknoppen laten u tot wel negen snelheidsniveaus selecteren voor het mixen, kloppen en het activeren van de Turbo-functie.

ACCESSOIRES INBEGREPEN

Twee draadgardes, voor luchtigere texturen zoals slagroom, sauzen of eiwit; twee platte gardes, ideaal voor halfharde degen zoals biscuits en taartbodems; twee deeghaken voor bereidingen met gist, zoals pizza of brood. Aan het eind van het gebruik of tijdens de verwerking, kunt u dankzij de antislip-pootjes de mixer gemakkelijk neerzetten. Daarnaast kunt u dankzij het  gepersonaliseerde stoffen zakje de bijgeleverde accessoires opbergen zonder in te leveren op de esthetiek.


De Smeg handmixer is perfect voor de professionele of hobby kok. De handmixer is voorzien van 9 verschillende snelheden. Dankzij de smooth start system hoeft u zich geen zorgen te maken om tijdens het starten van de mixer te knoeien. De mixer is voorzien van een lcd schermpje waarop de tijd is af te lezen. De mixer heeft 3 knoppen en een trigger voor de turbofunctie. De mixer is gemaakt van soft touch kunststof.


Inclusief mix accessoire: klopper /garde / Kneedhaak

Product hoogte 17,1 cm
Product lengte 10 cm
Product breedte 22 cm
Product gewicht 1,15 gram
Snoerlengte 1,5 meter

Vermogen 250 Watt

Fabrieksgarantie termijn 2 jaarSMEG handmixer mint groen

SMEG handmixer mint groen

€ 159,00