Smeg Dolce & Gabbana Sicily is my love blender
Omschrijving

Met deze artistieke blender van Smeg waan je je in Siciliaanse sferen. Deze serie is het resultaat van een spectaculaire en spraakmakende samenwerking tussen enerzijds Smeg en anderzijds het wereldberoemde Italiaanse designerduo Dolce & Gabbana. Dus het ontwerp van echte designers met de kwaliteit die je mag verwachten van Smeg.

De blender heeft 3 standaard programma's: ice crush, om ijs mee klein te maken; smoothie, voor romige smoothies en pulse, met één druk op de knop kun je de snelheid aanpassen. Dit model heeft 4 snelheidsstanden en een lichte mengkom die wel tegen een stootje kan. Door de anti-slip voetjes blijft de blender sterk op zijn plaats staan. De mengkom mag ook gewoon in de vaatwasser. 

Met de blender maak je sapjes, milkshakes, tapenades en meer in een handomdraai.

De behuizing van deze kleurrijke blender is vervaardigd van gegoten aluminium en is beschilderd met een traditionele Siciliaanse print. 

De blender bestaat uit een Tritan, BPA-vrije, kan met een inhoud van 1,5 liter, met bijpassende deksel met vulgat en doseerdop. In de kan plaats je de uitneembare meshouder en het geheel past op de zwarte motorbehuizing met motor van 800 watt. 

De blender is veelzijdig en eenvoudig in gebruik. 4 snelheids tanden (van mousse tot slagroom), 2 vooraf ingestelde programma's ('smoothie' en 'ijs fijnmalen') en een pulse knop voor bijvoorbeeld ijs, vlees en de automatische reigingsoptie.

Smeg Dolce & Gabbana Sicily is my love blender

Dolce & Gabbana blender 1,5 liter

€ 799,00
Smeg Dolce & Gabbana Sicily is my love blender is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.