Le Creuset Braadpan Harry Potter™ Kersenrood Ø 26 cm
Omschrijving

Productomschrijving Le Creuset Braadpan Harry Potter™ Kersenrood Ø 26 cm

Le Creuset Braadpan Harry Potter™ Kersenrood Ø 26 cm

De magie van koken vind je niet alleen terug in een gerecht, maar ook in kookgerei. Daar is deze prachtige Le Creuset Braadpan Harry Potter kersenrood Ø 26 cm het bewijs van! Koks van alle leeftijden kunnen zich laten betoveren door de limited collectie. Dit kookgerei is geïnspireerd op de magische tovenaarswereld van Harry Potter. Vreugde, magie, creativiteit en kwaliteit van twee iconische merken worden samengebracht tot een unieke collectie.

Tover een heerlijk gerecht op tafel met de Le Creuset braadpan Harry Potter kersenrood. De deksel van de pan is geïnspireerd op het hoofdpersonage Harry Potter. De vorm van zijn welbekende litteken is verwerkt in de hittebestendige dekselknop. De Le Creuset braadpan Harry Potter kersenrood is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer, waardoor zelfs na intens gebruik het materiaal kras- en lekvrij blijft. De braadpan met hermetisch afsluitende deksel zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.

Le Creuset Braadpan Onderhoud

De Le Creuset braadpan vereist weinig onderhoud. Dankzij de geëmailleerde binnenkant is de pan gemakkelijk schoon te maken. Na gebruik kan het in de vaatwasmachine gereinigd worden! Toch wordt het aanbevolen om de braadpan met de hand te wassen, omdat dit de kans verminderd dat de braadpan na een tijdje dof wordt.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert bij deze braadpan de beste resultaten op, zelfs voor bakken en braden! Geadviseerd wordt geen messen of metalen keukengerei te gebruiken, omdat dit krassen kan achterlaten op het geëmailleerde oppervlak.

Kenmerken


AlgemeenType
Braadpan
Harry Potter by le Creuset
Land herkomst
Frankrijk
Garantie 10 jaar
26 cm diameter
Inhoud 5L
Gietijzer
Afwerking
Geëmailleerd
Kleur
Rood
Kleurnaam
Kersenrood
Specificaties Anti aanbaklaag
Geëmailleerd
Maataanduiding nee
Schenkrand nee

Le Creuset Braadpan Harry Potter™ Kersenrood Ø 26 cm

Le Creuset Braadpan Harry Potter™ Kersenrood Ø 26 cm

€ 399,00
Le Creuset Braadpan Harry Potter™ Kersenrood Ø 26 cm is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.