Demeyere Proline 7 koekenpan 28 cm van € 259,00 nu € 199,00
Omschrijving


Proline 7 koekenpan 28 cm

Gemaakt van 7 lagen staal

Normale pannen hebben meestal een sandwichbodem met 3 lagen stalen. De Demeyere Proline is veel luxer uitgevoerd met 7 lagen stalen die tot aan de rand zijn doorgetrokken. De verschillende lagen zijn in totaal 4.8 mm dik en gemaakt van o.a. roestvrijstaal en een dikke aluminium kern.

Doordat de 7 lagen zijn doorgetrokken wordt de rand ook goed verwarmt waardoor je gerechten sneller en mooier egaler gegaard worden.

Door Triplinduc goedkoper in gebruik.

Triplinduc is een techiek van Demeyere die zorgt voor tot 30% meer rendement op inductie. Hierdoor wordt je pan sneller warm waardoor je fornuis minder lang aan hoeft te staan. Dit merk je in kooktijd en uiteindelijk in geld doordat je bespaart op energiekosten.

De triplinduc technologie zorgt er ook vorm dat de bodem vlak blijft waardoor je de pan altijd op alle warmtebronnen kunt gebruiken.

Blijvend mooi dankzij Silvinox.

Wanneer je de pan nieuw uit de doos haalt dan valt de zilverwitte kleur op. Deze mooie afwerkingen komt door de Silvinox systeem. Hiermee wordt door een elektrochemische behandeling alle onzuiverheden uit het staal gehaald. Het zorgt ervoor dat de pan beter bestand is tegen vingerafdrukken, agressieve zeep of zuur voedsel. Zo blijft de pan er mooi uitzien, zelfs na jaren gebruik.

Ergonomische gevormd handvat van roestvrij staal.

Het handvat is gemaakt van massief gegoten roestvrij staal (18/10). Hierdoor blijft het langer koel. Het handvat is met een speciale lastechniek stevig aan de pan bevestigd en kan hierdoor niet losraken. Daarbij krijgen vuil en bacteriƫn geen kans om zich te nestelen.

De juiste keuze voor jou?

Wil je graag het beste wat te koop is? Een pan die snel egaal bakt, makkelijk in onderhoud is en lang mee gaat (30 jaar garantie!)? Dan is deze Demeyere Proline de beste keus.

Demeyere Proline 7 koekenpan 28 cm van € 259,00 nu € 199,00

Demeyere Proline 7 koekenpan 28 cm van € 259,00 nu € 199,00

€ 199,00