Demeyere Industry wok 30 cm

Demeyere Industry wok 30 cm van € 159,00 nu voor € 99,00

99,00
Demeyere Industry wok 30 cm
Omschrijving

Demeyere Industry 5 Wok met twee grepen 30 cm

Al jarenlang één van de bestsellers is de Demeyere Industry 5 Wok 30 cm. Deze wok is nu uitgebracht in een versie met twee grepen.

De wok is een prachtig keukengereedschap. Dat weten ze in de oosterse keukens al honderden jaren. Naarmate westerlingen kennis maakten met deze veelzijdige pan werd de interesse ook buiten Azië aangewakkerd. Ondertussen hebben fijnproevers wereldwijd de vele voordelen ontdekt van deze halfronde pan die voor diverse bereidingswijzen geschikt is, zoals roerbakken, stoven, stomen of frituren. De moderne wok van Demeyere garandeert de perfecte warmtespreiding: de wok wordt heet in het midden (230°C) en wordt naar de randen toe geleidelijk koeler (ongeveer 140°C).

Demeyere Industry Wok met twee grepen

De wokpan is gemaakt van 5-laags roestvrij staal met een aluminium kern. Dit materiaal zorgt voor een optimale warmteverdeling. De handgreep blijft bij juist gebruik koel. Schenk de inhoud zonder te morsen uit middels de schenkrand. Gebruik de Demeyere Industry wok voor het roerbakken van groenten, vlees en vis.

Ruimte besparing dankzij 2 grepen i.p.v. steel
30 cm diameter bovenaan, bodem 13 cm, inhoud van 3 l
Geschikt voor alle warmtebronnen, inclusief inductie
Optimale warmteverdeling door het 5-lagenmateriaal tot aan de rand
Silvinox technologie voor een blijvend zilverwitte wok
Duurzaam roestvrij staal met gelaste (gezandstraalde) grepen
30 jaar garantie