Demeyere Atlantis 7 pannenset 3 delig met gratis 24cm koekenpan ALu Pro € 753,00 nu € 599,00
Omschrijving


Met de 4 delige Demeyere Atlantis 7 pannenset met 24cm Alu Pro koekenpan ben je in 1 keer helemaal compleet en bespaar je tot 30% energie! Deze uitgebreide Demeyere Atlantis 7 pannenset bevat namelijk drie kookpannen en een koekenpan met energiebesparende eigenschappen.

De superieure Atlantis 7 kookpannen zijn opgebouwd uit 7 lagen en geeft de beste warmtespreiding en perfecte temperatuurcontrole. De Demeyere Atlantis 7 heeft een InductoSeal bodem met koperen kern en de geavanceerde TriplInduc technologie geeft optimale prestaties op inductie, zo bespaar je tot zelfs 30% energie. De technologie en het goed sluitende deksel houden de warmte lang in de pan. Door de Silvinox behandeling verkleurt het robuuste roestvrije staal niet, de pannen blijven blinken en je reinigt ze moeiteloos in de vaatwasser. De grepen blijven koud en zijn aan de pan gelast, dit is extra hygiënisch. De Atlantis 7 pan kan ook in de oven tot 230 °C en heeft een speciale gietrand zodat je kunt uitgieten zonder morsen.

Dezelfde energiebesparing heb je ook met de Alu Pro 5 koekenpan, die is eveneens van de TriplInduc technologie voorzien. Dankzij de unieke Radiant® bodem blijft je pan perfect in contact met de kookplaat en ook stabiel staan. De warmte in de pan wordt egaal door de hele verspreid, de Alu Pro koekenpan van gesmeed aluminium is extra dik en robuust en is bekleed met de harde, slijtvaste Duraslide Titanium antikleeflaag. De gelaste steel geeft goed houvast en wordt niet warm.

De pannen zijn afwisselend te gebruiken op alle warmtebronnen inclusief inductie. Met 30 jaar garantie op productiefouten bij huishoudelijk gebruik voor Atlantis 7 pannen en 5 jaar bij de Alu Pro 5 koekenpan.

Deze 4-delige Demeyere Atlantis 7 set bestaat uit:

Atlantis 7 kookpan 18cm
Atlantis 7 kookpan 20cm
Atlantis 7 soeppan 24cm - 8 liter
Alu Pro 5 koekenpan 24cm

Demeyere Atlantis 7 pannenset 3 delig met gratis 24cm koekenpan ALu Pro € 753,00 nu € 599,00

Demeyere Atlantis 7 pannenset 3 delig met gratis 24cm koekenpan ALu Pro € 753,00 nu € 599,00

€ 599,00