Alessi Fluitketel 9093 Blauw - 2 Liter
Omschrijving

De Alessi Michael Graves fluitketel is, ondanks de huidige modernere technieken, erg populair. De fluitketel is ontworpen door Michael Graves in 1985 en heeft een uniek design. De fluitketel is gemaakt van hoogwaardig RVS. De handgreep is gemaakt van blauw kunststof. Hetgeen wat deze fluitketel extra bijzonder maakt is het kleine bordeaux rode vogeltje op de schenktuit. Dit vogeltje gaat fluiten zodra het water kookt en daardoor weet jij dat je de fluitketel van het vuur kunt halen. 

De fluitketel is geschikt voor alle soorten warmtebronnen en daardoor een aanwinst voor iedere keuken. De fluitketel heeft een inhoud van maar liefst 2 liter en is 22 cm hoog. Mede dankzij het prachtige design is deze fluitketel een ware eye catcher. De onderkant van de fluitketel zorgt ervoor dat de warmte gelijkmatig verdeelt wordt waardoor je binnen een mum van tijd je water kunt koken. 

De Alessi Michael Graves fluitketel is eenvoudig schoon te maken met een doek. Ook het vogeltje kunt u van de ketel afhalen om deze te reinigen. Afgeraden wordt om de fluitketel in de vaatwasmachine te doen omdat dit de levensduur van de ketel negatief zal beïnvloeden.

Alessi Fluitketel 9093 Blauw - 2 Liter

Alessi Fluitketel 9093 Blauw - 2 Liter

€ 145,00
Alessi Fluitketel 9093 Blauw - 2 Liter is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.