De Buyer mandoline Swing Plus Zwart
Omschrijving

Met de zeer fraaie en stevige De Buyer La Mandoline Swing Plus snijd je groenten en fruit zoals een professionele chef dat doet; vliegensvlug en ontzettend gelijkmatig. Juliennes, gladde of gekartelde plakjes en schijfjes; met De Buyer LA Mandoline Swing Plus is het heel goed mogelijk. 

De Buyer levert hier een product zoals je dat van het Franse merk mag verwachten. Een stijlvolle vormgeving, een groot gebruiksgemak en uitstekend bestand tegen een stootje; dit vind je allemaal terug in deze mandoline. Deze gebruiksvriendelijke mandoline is voorzien van het 'double-blade' systeem. Dit systeem houdt in dat de mandoline is uitgerust met een vlijmscherp mes dat aan weerszijden te gebruiken is. De ene kant snijdt glad en met de andere kant gekarteld. De snijdikte is eenvoudig in te stellen tot 10 mm. Door het ontwerp van de knop zijn je vingers altijd optimaal beschermd tijdens het gebruik.

De mandoline is voorzien van een inklapbare steun met anti-slipvoet. Hierdoor staat de mandoline tijdens het gebruik stabiel en veilig op het werkoppervlak én is deze makkelijk op te bergen . We raden aan om de messen voorzichtig met de hand te wassen. Het frame kan na gebruik in de vaatwasser.

De Buyer mandoline Swing Plus Zwart

De Buyer mandoline Swing Plus zwart

€ 99,00
De Buyer mandoline Swing Plus Zwart is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.