Zwilling 7- delig messenblok met gratis messenslijper van € 319,00 nu € 299,00
Omschrijving

Zwilling Professional S 7-delig Messenblok met gratis Zwiling V-Edge Messenblok 

Ontvang nu de Zwilling V-Edge Messenslijper bij je Professional S 7-delig Messenblok. Deze geweldige aanbieding geldt zolang de vooraad strekt dus wacht niet te lang met bestellen!

Het 7-delige Professional S Messenblok is de uitgebreide Zwilling messenset uit de superieure Professional S messenserie van Zwilling Henckels. Deze messenserie heeft optimale snij-eigenschappen en is zeer geschikt voor professionele gebruikers of top-hobbykoks.  

Met de Zwilling V-Edge Messenslijper maak je snel en gemakkelijk je messen weer scherp. De V-Edge is een heel eenvoudige manier om je mes op een professioneel niveau weer superscherp te slijpen.

Zwilling Professional S Messen:

Deze messen van Zwilling Henckels hebben een Friodur lemmet, dit is ijsgehard en uit één stuk gesmeed. Door deze behandeling zijn de Professional S keukenmessen supersterk, scherp en zeer duurzaam. Het Novodur heft is voor optimale hygiëne met 3 klinknagels naadloos aan het heft bevestigd zodat er geen vuil tussen kan komen. De Professional S messen zijn perfect uitgebalanceerd, liggen heerlijk in de hand met een uitstekende grip en zijn uiteraard zowel links- als rechtshandig te gebruiken. 

Het uitgebreide 7-delige Zwilling Professional S messenblok bestaat uit:

koksmes, lemmet 20cm
broodmes, lemmet 20cm
officemes (schil- garneermes), lemmet 10cm
universeel mes, lemmet 13cm
aanzetstaal, slijpgedeelte 23cm
schaar
bamboe messenblok
Zwilling V-Edge Messenslijper:

De werking van de V-Edge Messenslijper is heel eenvoudig: je haalt het mes een aantal keren door de messenslijper en de keramische slijpstenen in de slijpen het lemmet over de volle lengte. De V-Edge is geschikt voor Europese en Japanse ongekartelde messen. De Zwilling V-Edge Messenslijper wordt geleverd inclusief:

keramische slijpstaven grof
keramische slijpstaven medium/fijn
adapter voor Europese messen
adapter voor Japanse messen

Zwilling 7- delig messenblok met gratis messenslijper van € 319,00 nu € 299,00

Zwilling 7- delig messenblok met gratis messenslijper van € 319,00 nu € 299,00

€ 299,00
Zwilling 7- delig messenblok met gratis messenslijper van € 319,00 nu € 299,00 is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.