PINEUT TAFELWATER CRANBERRY KERS ROZEMARIJN
Omschrijving

TAFELWATER

EEN FRIS, FRUITIG EN FEESTELIJK ALCOHOLVRIJ DRANKJE

Heb je een etentje of een feestje? En wil je een keer iets anders meenemen dan een bloemetje of een flesje wijn? Dan heeft Pineut het perfecte cadeau voor jou! Met onze unieke tafelwaters op basis van fruit & bloemen zet je in een handomdraai iets fris, fruitigs en feestelijks op tafel. Alcoholvrij en zonder toegevoegde suikers.Kijk, da’s nog eens een lekkere dorstlesser.

TAFELWATER CRANBERRY KERS ROZEMARIJN 

Feestelijk genieten met fruitwater van Pineut. De fris zure cranberries en kersen zorgen samen met de kruidige rozemarijn voor een mooi geheel. Heerlijk fris genieten en een feestje om op tafel te zetten.

Onze verfrissende tafelwaters worden geleverd in een mooie karaf met glazen deksel en klemmen. Daarmee geef je niet alleen een smakelijk, maar ook een blijvend cadeau. Een inspiratie om nog vele tafelwaters te maken. Proost!

 HOE MAAK JE TAFELWATER VAN PINEUT: Vul de kleurrijke mix aan met plat (kraan)water, laat minimaal 30 minuten intrekken en serveer! Vul gedurende de dag de karaf gerust nog enkele keren bij met water. Het fruit en blad geven namelijk lekker veel smaak af.

PINEUT TAFELWATER CRANBERRY KERS ROZEMARIJN

PINEUT TAFELWATER CRANBERRY KERS ROZEMARIJN *WINTERSPECIAL*

€ 10,95
PINEUT TAFELWATER CRANBERRY KERS ROZEMARIJN is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.