PINEUT CAKE appel - kaneel
Omschrijving

Appel-kaneel Cake

Deze oude bekende favoriet mag uiteraard niet ontbreken. De appel-kaneel cake is altijd lekker bij de koffie en thee. Of je nou visite hebt of niet, deze cake komt zeker weten op. De frisheid van de appel in combinatie met een vleugje kaneel is al jarenlang het succes geweest bij deze favoriet! Niemand kan deze cake weerstaan en dat maakt het een leuk en makkelijk cadeau om aan iemand te geven die ‘gewoon’ een lekker plakje verdiend. 

Hoe maak je het?

Verwarm de oven voor (elektrisch 175°C, hetelucht 160°C).
Mix de eieren met de boter. Voeg de inhoud van de fles en een snufje zout toe aan het mengsel. Mix het geheel totdat het goed gemengd is en schep het in een ingevet of met bakpapier bekleed cakeblik.
Zet het blik 60–70 minuten in het midden van de oven. Controleer de cake tussentijds met een prikker. Blijft er beslag aan zitten, dan mag hij nog wat langer! Is de prikker schoon, dan is de cake klaar!
Tip

Nog een appel in huis? Snij deze in dunne plakjes en leg op de cake als garnering. Dat maakt hem he-le-maal af!

Pineut is opgericht door de twee vriendinnen Femke en Marlies, die gek zijn op smaken, kruiden en specerijen. Het assortiment is flink gegroeid en Pineut is hét doe-het-zelf merk van Nederland geworden! Femke en Marlies vinden het belangrijk dat de producten duurzaam zijn. Ze kiezen bijvoorbeeld doelbewust voor de aanschaf van kruiden en specerijen die lokaal ondernemerschap stimuleren.

PINEUT CAKE appel - kaneel

PINEUT CAKE appel - kaneel

€ 8,95