Le Creuset ronde braadpan 22cm kobalt van € 249,00 voor € 149,00
Omschrijving

Le Creuset Braadpan Signature Cobalt 22 cm

Deze veelzijdige Le Creuset braadpan Signature in de kleur cobalt heeft een diameter van 22 centimeter en een inhoud van 3,3 liter. Dit maakt de braadpan geschikt voor heerlijke gerechten voor drie à vier personen. De Le Creuset braadpan Signature Cobalt is vervaardigd uit geëmailleerd gietijzer, waardoor zelfs na intens gebruik het materiaal kras- en vlekvrij blijft! De braadpan met hermetisch afsluitende deksel zorgt voor een gelijkmatige warmteverdeling.

Le Creuset Braadpan onderhoud

De Le Creuset braadpan vereist weinig onderhoud. Dankzij de geëmailleerde binnenkant is de pan gemakkelijk schoon te maken. Na gebruik kan het in de vaatwasmachine gereinigd worden! Toch wordt het aanbevolen om de braadpan met de hand te wassen, omdat dit de kans verminderd dat de braadpan na een tijdje dof wordt.

Koken op gemiddelde of lage temperatuur levert bij deze braadpan de beste resultaten op, zelfs voor bakken en braden! Geadviseerd wordt geen messen of metalen keukengerei te gebruiken, omdat dit krassen kan achterlaten op het geëmailleerde oppervlak. 

Le Creuset ronde braadpan 22cm kobalt van € 249,00 voor € 149,00

Le Creuset ronde braadpan 22 cm kobalt van € 249,00 voor € 149,00

€ 149,00