Everdure Force gas barbeque wit 30 mBar

Gas barbeque Everdure wit

729,00
Everdure Force gas barbeque wit 30 mBar
Omschrijving

Everdure Force wit

De Everdure Force is een stijlvolle gasbarbecue met twee gasbranders. De Force is ontworpen door de Britse topkok Heston Blumenthal. De BBQ is van hoogwaardige kwaliteit en combineerd duurzaamheid, gebruiksgemak en design in de Everdure Force.

De Force is binnen 5 minuten op temperatuur en klaar voor gebruik. De vlamsterkte van de twee gasbranders is te regelen via de stijlvolle knoppen op de barbecue. Door de afzonderlijke knoppen zijn er verschillende kookmethodes mogelijk. Zo kunt u beide vlamsterktes hoog zetten en direct barbecueën om bijvoorbeeld snel een hamburger te garen. Maar zodra u één van de gasbranders uitzet of op een lagere sterkte zet, kunt u door middel van indirecte warmte een heerlijk gerecht klaar maken. De extra hoge kap van de Force zorgt ervoor dat de warmte uitstekend kan circuleren in de barbecue en daardoor zorgt voor een ultieme garing.

De barbecue heeft een modern design met handige snufjes. Tussen de poten van de Force hangt een opbergrek voor uw benodigheden. Twee van de vier poten beschikken over wieltjes met een rem, waardoor u de BBQ gemakkelijk kunt verplaatsen. Het onderstel is ook los te koppelen en daarna kunt u de Force eenvoudig mee nemen of gebruiken als tafelbarbecue. De zijtafels bieden u werkruimte voor bijvoorbeeld het kruiden van een stuk vlees.

Specificaties Everdure Force

Twee gasbranders
Twee afzonderlijke temperatuurregelaars
Binnen 5 minuten klaar voor gebruik
Extra hoge kap
Gietijzeren grillplaat
Eenvoudig schoonmaken
Los te koppelen onderstel
Opbergrek
Twee zijtafels
Wieltjes met rem
Everdure by Heston Blumenthal

De collectie van Everdure is ontworpen door de Britse topkok Heston Blumenthal. Bekend van verschillende restaurants, experimenten in de keuken en televisieprogramma's. Zijn kennis en kunde komen nu samen in het merk Everdure. Het merk is een combinatie van hoogwaardige kwaliteit, duurzaamheid, gebruiksgemak en een prachtig design.

Kookoppervlak 40 x 50 cm
Afmeting 117,5 x 74,3 x 106,7 cm (bxdxh)
Materiaal aluminium met onderdelen van (roestvrij) staal
Ontsteking elektrisch
Soort gas barbecue
Levertijd - 4 werkdagen (mits op voorraad)