Drop Lakrids Bülow twisted bananas
Omschrijving

Een verrassend lekker en unieke smaaksensatie. Zo omschrijf je de Lakrids By Bülow drop-chocoballen het best. De ballen zijn opgebouwd uit een kern van zoute of zoete drop, een laag van de beste pure, melk of witte chocolade. De buitenste laag is een knapperige coating van diverse fruitsoorten, koffie, drop, salmiak of salted & Caramel. Het klinkt allemaal wat vreemd in de oren, maar deze combinaties werken echt.

Het brein achter deze dropjes is Johan Bülow. De jonge Deen creëerde in 2007 zijn eerste dropje en staat nu aan het roer van de kleinste dropfabriek ter wereld. Zijn visie is dat met zoethout als basis specerij er nog zoveel creaties te maken zijn. En gelukkig brengt hij steeds nieuwe creaties op de markt om je smaakpapillen te verrassen.

Ga bananas en geniet van de nieuwe dromerige combinatie van zoete banaan, zoute drop, romige witte chocolade en droppoeder. Ontdek hoe een enkele hap je doet wegdromen over een tropisch klimaat met palmbomen en witte zandstranden. Een feestje voor dropliefhebbers.

Lakrids Bülow drop is gluten vrij.

Droog en donker bewaren.

Inhoud 295 gram.

Drop Lakrids Bülow twisted bananas

Drop Lakrids Bülow twisted bananas

€ 17,00