Lampe Berger gift set Delicate White Musk
Omschrijving

Productomschrijving Lampe Berger gift set Delicate White Musk

Haal een tijdloos design in huis met deze geurbrander!
Zuivert het huis van ongewenste geuren
Komt met de huisparfum Délicat Musc Blanc
Ontworpen door Rozen Mainguené
Na vulling van 250 ml
Lampe Berger gift set Delicate White Musk

De Lampe Berger gift set Delicate White Musk zorgt ervoor dat jouw interieur weer heerlijk ruikt. De gift set bestaat uit een stijlvolle zwarte geurbrander gemaakt van transparant glas en de heerlijke 250 m huisparfum Delicate White Musk. De brander past dankzij zijn tijdloze design in elk interieur. Laat jouw interieur weer fris en bloemig ruiken met deze Lampe Berger gift  set Delicate White Musk!

Lampe Berger huisparfum Delicate White Musk

De frisse Delicate White Musk huisparfum is een ware aanvulling op jouw interieur. De pure en frisse geur is samengesteld uit petit grain vermengd met geuren van sinaasappel en grapefruit. Om de frisheid compleet te maken zijn deze geuren gecombineerd met de bloemige geuren roos, jasmijn en oranjebloesem. De witte muskus omhult de houtachtige basis van ceder en amberhout om deze geuren echte warmte te geven. Deze geur vol charme en frisheid brengt volop sfeer in jouw interieur.  

Topnoten: sinaasappel, petit grain, grapefruit
Hartnoten: rozen, jasmijn, oranjebloesem
Basisnoten: ceder, amber, musk 
Lampe Berger brander werking

De Lampe Berger brander zuivert de lucht van ongewenste luchtjes en bacteriën en verspreid daarbij ook nog een heerlijke geur naar keuze. De brander is eenvoudig in gebruik, hij kan namelijk worden gevuld met een na vulling naar keuze en vervolgens kan de lont worden aangestoken. Het duurt twee minuten voordat de lont heet is en de vlam kan worden uitgeblazen. Nu kun je de sier dop op de lont plaatsen en de brander zijn werk laten doen. De na vulling naar keuze zal nu jouw huis heerlijk parfumeren en laat alle ongewenste geurtjes verdwijnen. TIP: sluit de brander na 10 á 15 minuten af met de afsluitdop om lang te kunnen doen met de na vulling. 

Lampe Berger gift set Delicate White Musk

lampe Berger geurbrander uit de Black Crystal serie

€ 45,00
Lampe Berger gift set Delicate White Musk is momenteel niet beschikbaar in onze webshop.