Drop Lakrids Bülow E salmiak
Omschrijving

Johan Bülow is een dropfanaat en besloot op zijn 18e om drop te gaan maken. Hij begon in zijn moeders keuken op het Deense eiland Bornholm.Inmiddels is er een verrassend assortiment aan luxe dropproducten, die gemaakt worden in ‘de kleinste dropfabriek ter wereld’ bij Kopenhagen. Een enthousiast team staat Johan dagelijks bij en zorgt ervoor dat de hele wereld de drop van Lakrids leert kennen.

De sensationele drop van het Deense Lakrids by Johan Bülow koop je online bij den Hertog! Drop van Lakrids is geen gewone drop, maar drop gemaakt door een echte dropliefhebber: intense smaken en verrassende combinaties die je echt een keer moet proberen.

In Scandinavië is drop misschien nog wel populairder dan hier in Nederland, zelfs als ingrediënt van de New Nordic keuken, die de laatste tijd zoveel aan populariteit heeft gewonnen.

Gourmet drop met chocolade van Lakrids by Johan Bülow

Een uitdagende combinatie van witte chocola met een kern van zoute drop. Terwijl de romige witte chocola in je mond smelt, komen kleine interessante stukjes rauw droppoeder vrij en dat geeft een perfect gebalanceerde zoet-zout ervaring. Een feestje voor dropliefhebbers!

Inhoud:295 gram, koel droog en donker bewaren.Drop van Lakrids is glutenvrij

Drop Lakrids Bülow E salmiak

Drop Lakrids Bülow E salmiak

€ 15,00