Drop Lakrids Bülow crispy caramel limited
Omschrijving

De oprichter is Johan Bülow, afkomstig uit Denemarken. Hij creëerde in 2007 zijn eerste dropje. Sindsdien heeft hij veel verschillende smaakcombinaties op de markt gebracht en hij brengt nog altijd nieuwe creaties om je smaakpapillen mee te verrassen.

De producten van Lakrids zijn gemaakt van de allerbeste natuurlijke ingrediënten zoals zoethoutwortels, cacaobonen uit Kenia, vanille uit Madagaskar, biologische chili van een kleine boerderij in Denemarken en met de hand geplukte bosbessen. De producten worden zorgvuldig geselecteerd voor een perfecte uitkomst van smaken.

Lakrids By Bülow is een Deense fabrikant van luxe lekkernijen die op weg is naar een 100% duurzame bedrijfsvoering. De producten worden geproduceerd met 100% duurzaam opgewekte energie. Ook zijn de potten recyclebaar en gemaakt van 100% gerecycled plastic.

De knapperige, zilvergemarmerde eieren bestaan ​​uit zachte drop en gekarameliseerde dulce-chocolade. Kleine vlokken zeezout en zoethoutpoeder geven de diepe zoetheid een verfijnd tegenspel en zorgen voor een perfecte smaak-balans. Een bekroonde klassieker met een voortreffelijke en intense smaak. Een feestje voor dropliefhebbers!

Drop Lakrids Bülow crispy caramel limited

Drop Lakrids Bülow crispy caramel limited

€ 17,00