Drop Lakrids Bülow B passion fruit
Omschrijving

Johan Bülow is een dropfanaat en besloot op zijn 18e om drop te gaan maken. Hij begon in zijn moeders keuken op het Deense eiland Bornholm.Inmiddels is er een verrassend assortiment aan luxe dropproducten, die gemaakt worden in ‘de kleinste dropfabriek ter wereld’ bij Kopenhagen. Een enthousiast team staat Johan dagelijks bij en zorgt ervoor dat de hele wereld de drop van Lakrids leert kennen.

De sensationele drop van het Deense Lakrids by Johan Bülow koop je online bij den Hertog! Drop van Lakrids is geen gewone drop, maar drop gemaakt door een echte dropliefhebber: intense smaken en verrassende combinaties die je echt een keer moet proberen.

In Scandinavië is drop misschien nog wel populairder dan hier in Nederland, zelfs als ingrediënt van de New Nordic keuken, die de laatste tijd zoveel aan populariteit heeft gewonnen.

Gourmet drop met chocolade van Lakrids by Johan Bülow

Lakrids B’ is een zoete drop met een laagje exclusieve witte chocola en verleidelijke passievrucht. Het zure van de passievrucht, het zoete van de chocola en de drop die deze smaken met elkaar verbindt maakt het helemaal af. Zoet, zuur en zalig! Inhoud: 125 of 295 gram

Een feestje voor De liefhebbers

Inhoud:295 gram, koel droog en donker bewaren.Drop van Lakrids is glutenvrij

Drop Lakrids Bülow B passion fruit

Drop Lakrids Bülow B passion fruit

€ 15,00